De fiecare dată merg nerăbdător la întâlnirile cu viitorii miri. Îmi place să îi cunosc cu mult timp înainte, asta va face ca fotografiile de nuntă să fie pe măsura așteptărilor. În ziua evenimentului ne vedem de obicei dimineața, la machiaj. Probabil acelea sunt cele mai liniștite clipe din zi pentru mireasă. Atunci facem primele fotografii.

În România, nunțile se pot dovedi a fi foarte solicitante, de aceea am grijă să le amintesc mirilor să se bucure de ziua lor specială și să nu se streseze pentru toate lucrurile care se întâmplă în jurul lor. Mereu se va găsi ceva/cineva să le solicite atenția. Multe cupluri au realizat că nu au foarte multe fotografii reușite de la nunta lor din cauză că au fost nevoiți să se ocupe de prea multe lucruri, de aceea am grijă să îi scot din peisaj din când în când pentru a imortaliza anumite momente. Totuși ședințele foto pre wedding și after wedding sunt o idee foarte bună.

Pe lângă fotografiile cu rude, prieteni, cunoștințe și agitație, veți avea și fotografii doar cu voi doi, calm și iubire. Fac tot posibilul să “livrez” fotografiile de nuntă în zece zile, înainte ca mirii să fi ieșit din febra evenimentului. Mirii pot răsfoi fotografiile imediat ce se întorc din voiajul de nuntă.

Pe curând!


Make up: Ica Datcu

Coafura: Eugenia Cotoi

Flori: Vows

Locatie Braila: Residenza Dutzu


Fotografii de nuntă

Nunta Braila

mireasa nunta Braila

Fotografii de nunta din Braila

Fotografie profesionala nunta

Fotografie profesionala Braila

Fotografie nunta miri Braila

 

Fotografie mireasa Braila

Braila nunta cu fotografii

after wedding braila