Despre Mine

Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort şi timp!

Cine sunt si de ce fotografie de nunta

Am început sa fac fotografie cu opt ani în urma din dorința de a arata partea frumoasa a orașului Brăila prin proiectul „brailapebune.net„. Mai târziu am decis împreună cu trei prieteni sa cream asociația Coloreria. Ideea acestei asociatii a fost de a colora orasul, asa ca am început cu scoli, gradinite, scarile din Gradina Mare si multe alte proiecte. In acelasi timp am absolvit cursul „Arta fotografiei” al scolii populare de arte Vespasian Lungu, acesta a durat doi ani, iar apoi am continuat sa ma perfectionez mergand la workshop-uri de fotografie in alte orase.

Dupa mai bine de zece ani in domeniul IT, am inceput sa fac fotografie de nunta (evenimente) pentru ca mi se pare fascinant sa creez amintiri nemuritoare, iar ca fotograf de nunta am sansa de a surprinde momente care sa fie privite cu drag si peste zeci de ani.

Intotdeauna prefer sa ma intalnesc cu viitorii clienti, nu vreau sa fiu ales in urma unui apel telefonic in functie de pret. Imi place sa discutam relaxati la o cafea, in felul acesta ne cunoastem mai bine, aflu ce dorinte si asteptari au legate de fotografie si cum va decurge evenimentul. Astfel ne asiguram ca suntem pe aceeasi lungime de unda, iar colaborarea noastra va decurge foarte bine.

Astept sa ne cunoastem!

Lucian Crestez

FOTOGRAF

Fotografiez

Nu pot să cânt, să pictez și nu știu să scriu ce simt, așa că nu îmi rămâne decât fotografia, pentru a-mi exprima sentimentele.

Surprind emoții

E incredibil cum niște simple imagini pot sa trezească amintiri pe care le credeam uitate , cum pot sa scoată din adâncul trecutului niște senzații amortite și sa le redea viața .

Livrez amintiri

Dacă fotografiile mele provoacă reacții și creeaza un răspuns emoțional ; misiunea mea este îndeplinită.

LIGHTROOM
97%
PHOTOSHOP
90%
CAPTURE ONE
79%

Ce mă caracterizează ca profesionist?

Seriozitatea , profesionalismul și promptitudinea! Pozele de la evenimentul tău vor fi gata in 10 zile lucrătoare.

Rezervă-ți data din timp

Daca iți dorești să colaborăm și să fiu cel care suprind cele mai frumoase emoții și amintiri de la evenimentul tău, te invit să îmi scrii pentru a putea discuta despre viitoarea noastră colaborare și pentru a iți putea rezerva data din timp.