Lucian Crestez fotografie eveniment persoanala

Fotograf nunta

Salut, sunt Lucian Crestez

Fotograf nunta

Salut! Sunt Lucian Crestez.

Am început să fac fotografie cu nouă ani în urmă din dorința de a arăta partea frumoasă a orașului Brăila prin proiectul brailapebune.net. Mai târziu am decis împreună cu trei prieteni să creăm asociația COLORERIA. Prin intermediul acestei asociații ne doream să colorăm orașul, așa că am început cu școli, grădinițe, scările din Grădina Mare; dar am început și alte proiecte.

În același timp, am absolvit și cursul “Arta fotografiei” al Școlii Populare de Arte ” Vespasian Lungu”. Acesta a durat doi ani iar apoi am continuat să mă perfecționez mergând la workshop-uri de fotografie în alte orașe.

După mai bine de zece ani în domeniul IT am început să fac fotografie de nuntă ( evenimente) pentru că mi se pare fascinant să creez amintiri nemuritoare, iar ca fotograf de nuntă am șansa de a surprinde momente care să fie privite cu drag și peste zeci de ani.

Întotdeauna prefer să mă întâlnesc cu viitorii clienți. Nu vreau să fiu ales în urma unui apel telefonic, în funcție de preț. Îmi place să discutăm relaxați la o cafea; în felul acesta ne cunoaștem mai bine, aflu ce dorințe și așteptări au legate fotografie și cum va decurge evenimentul. Astfel, ne asigurăm că suntem pe aceeași lungime de undă, iar colaborarea noastră va decurge foarte bine.

Aștept să ne cunoaștem!

Feedback

Mod de editare

Sunt atent la micile detalii

Sedinta de logodna constanta cu Lucian Crestez
Lucian Crestez sedinta de logodna la Costinesti

Portofoliu

Galerie fotografii

blog & Noutati

Va Impartasesc Din Experienta Mea

Contact

Daca Ai Vreo Intrebare nu ezita sa ma contactezi

    Lucian Crestez fotograf nunta la casa cu stuf cu mihai si diana
    Lucian Crestez fotograf cununie civila Braila cu dm
    URMARESTE-MA SI PE INSTAGRAM @LUCIANCRESTEZ

    Continut protejat.